Hanglamp review: Amber Crystal Spheres 3

hanglamp amber

Het ontwerp van deze hanglamp is van de Noorse ontwerper genaamd Renate Lorentzen. Ze heeft de eigenschap om lampen te ontwerpen die er uniek uitzien en waarbij er gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen. Als je kijkt naar deze lamp, dan is het duidelijk dat er een prachtige combinatie is gemaakt tussen de kristallen bollen en de mooie plafondkap die de lampen bij elkaar houden en waarmee het aan het plafond kan worden bevestigd. De hanglamp bestaat uit de verschillende kristallen bollen:

  • Finn Clear 20 cm
  • Optic Cacao 12 cm
  • Lines Olive 16 cm

Deze drie mooie kristallen ballen worden geleverd met de witte plafondkap. Deze kap is ruim 34 centimeter en neemt daardoor niet zoveel plek in op het plafond. Daarnaast heb je te maken met een metaalkleurige fitting pendel. Mocht je liever willen kiezen voor een zwarte kleur kap, dan is dat op aanvraag gewoon mogelijk.

De eigenschappen van de hanglamp

Bij Hadeland, maar ook bij Loftlamp is het wel duidelijk dat een goede hanglamp moet worden gekozen om een kamer prachtig aan te kleden. Met licht creëer je sfeer en met deze prachtige mondgeblazen lamp creëer je zeker sfeer binnen elk interieur. Niet alleen kleine kamers worden voorzien van een mooi lichteffect, maar ook grote kamers en kamers die of klassiek ingericht zijn of juist modern ingericht. Voor welk interieur je ook wilt gaan, je kunt er zeker van zijn dat deze lamp er goed bij zou passen. Het kleurverschil is niet het enige verschil dat er is tussen de glazen bollen, maar als je goed kijkt, is er ook een verschil in ontwerp, patroon en afmeting. Door deze variatie, is dit een unieke lamp die je zeker moeit hebben. Er wordt een persoonlijke touch achtergelaten op de lamp voordat het naar de klanten wordt gestuurd.

Mijn ervaring met de Amber Crystal Spheres 3

Zelf houd ik niet zoveel van grote lampen, dus hadden mijn man en ik wat onenigheid over wat voor lamp we zouden kiezen nadat we het interieur van de woonkamer hadden aangepast. Door de aanpassingen die we hadden gedaan, was de kamer wat kleiner geworden en ik vond dan ook dat we moesten gaan voor een hanglamp in plaats van een lamp die je op de grond moest plaatsen. Ik trok mijn stoute schoenen aan en ik heb deze lamp besteld. Ik kon niet wachten om de reactie van mijn man te horen nadat ik hem aangesloten had en het een prachtige aanvulling bleek in het interieur. De lamp scheen niet te fel en de mooie kristallen bollen gaven het licht heel goed door en daardoor kon ik er wel van genieten om er alleen al naar te kijken. En gelukkig kon mijn man dit ook. We hebben hiervoor niet zo vaak het licht groot aan, maar deze prachtige lamp moet je echt laten stralen. Het is een hele praktische lamp. Het hangt niet te hoog en niet te laag en daarnaast zijn de bollen ook goed schoon te houden. Je hoeft ze enkel af te stoffen en dat maakt het ideaal voor mensen zoals ik die niet graag schoonmaken. We hebben er zeker geen spijt van dat we deze lamp hebben gekocht en gelukkig zijn we het er allebei over eens dat het zeker de moeite waard was om het te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.