Camping in Apeldoorn bezoeken?

Camping helfterkamp

Wil je er even tussenuit gaan maar niet uren in de auto zitten? En ben je op zoek naar een gezellige camping geschikt voor de hele familie en in een groene omgeving? Dan zit je bij de Helfterkamp goed! Deze camping ligt midden op de Veluwe en is geschikt voor jong en oud. Ga erop uit in de omgeving, maak een wandeling in de bossen of bezoek Apeldoorn. Maar ook op de camping zelf valt genoeg te beleven. Door de ANWB is de camping uitgroepen tot de ‘Mooiste groene camping van het jaar 2021’. Komen jullie snel langs om de Helfterkamp te ontdekken?

Speeltoestellen, animatie en activiteiten

Er valt veel te beleven op de camping en er is genoeg te doen om je de hele vakantie te vermaken. Het is een rustige, groene omgeving goed voor uren speelplezier voor de kinderen. Welke plekken op de Helfterkamp mag je zeker niet missen? Er zijn meerdere velden te vinden met diverse speeltoestellen, waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Omdat de camping midden in de bossen ligt, kunnen de kinderen zich ook vermaken in de bossen of op de weide. Ook is er een kinderboerderij te vinden, wat leuk is voor de allerkleinste. De Eendenclub verzorgt animatie voor de kinderen, wat extra leuk is omdat ze dan andere kindjes zullen ontmoeten waar ze mee kunnen spelen. De wat oudere kinderen kunnen spelen in De Schuure, waar onder andere een tafelvoetbal- en tafeltennistafel staat. Tot slot worden er diverse activiteiten georganiseerd waarbij de verbeelding tot leven komt en de kinderen hun creativiteit kunnen gebruiken. Denk aan een musical, een sprookjes- of spooktocht voor de echte durfallen.

Spot wild op de Veluwe

Als je een wat actievere dag wilt beleven, kan je een van de vele wandelroutes volgen over de Veluwe. Ook kan je heerlijk een fietstocht maken door de groene omgeving. Ga op pad met het hele gezin en laat de kinderen spelen in de kikkerpoel, of ga romantisch met zijn tweeën op pad en geniet van de diversiteit die deze omgeving te bieden heeft. Ook leuk: als de kinderen op ontdekkingstocht gaan, kunnen de ouders een excursie doen onder begeleiding van een natuurbeheerder. Kom je naar de Veluwe omdat je graag wilde dieren wilt spotten, dan heb je geluk. Er is een 100% wildgarantie en je kan onder andere herten, zwijnen en ijsvogels spotten in dit gebied. Ook is jouw trouwe viervoeters welkom op de camping, welke heerlijk kan spelen en ravotten in het bos.

Kom helemaal tot rust

Kortom, er valt genoeg te beleven op de camping de Helfterkamp. Geniet van de rustige, groene omgeving en laat de kinderen meedoen aan activiteiten of de Eendenclub. Zo kunnen zij zich vermaken en kan jij als ouder even rustig een boekje lezen en luisteren naar de fluitende vogels in de bomen. Ga voor wat meer vertier wandelen op de camping of in de nabijgelegen bossen. Doe een excursie en leer meer over het wild wat leeft op de Veluwe. Na deze vakantie ga je naar huis met vele mooie herinneringen en ben je helemaal tot rust gekomen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.